13
text-of-logo

Στοιχημα Εκπλήξεις

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Κάθε παίχτης αναμφίβολα επιλέγει το δικό του τρόπο παιχνιδιού όταν ποντάρει, ειδικά αν παίζει συστηματικά, τον τρόπο που ο ίδιος θεωρεί ότι του ταιριάζει καλύτερα, τον οδηγεί πιο εύκολα στο ταμείο και του δίνει ένα καλό ποσοστό κέρδους αναλογικά με το ρίσκο. Πολλοί είναι οι παίχτες που επιλέγουν το παιχνίδι με τις εκπλήξεις ή τις λεγόμενες στοιχηματικές «βόμβες». Στο Bet-hoven.net, έχουμε στήλη με 💣”Μπόμπες στοίχημα εκπλήξεις“💣, όπου βρίσκεται στοιχήματα με μεγάλες αποδόσεις.

Η συγκεκριμένη στρατηγική είναι από τις πιο παρεξηγημένες όχι μόνο για την ονομασία της αλλά και για την ίδια την αποτελεσματικότητά της. Αρχικά, αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι ότι το ποια απόδοση συνιστά «βόμβα» για κάθε παίχτη ποικίλει, ανάλογα με τις αποδόσεις που έχει συνηθίσει να παίζει. Για κάποιον που παίζει μικρότερες αποδόσεις, βόμβα μπορεί να είναι μια απόδοση του 3.00. Για κάποιον άλλο που ποντάρει σε ισοπαλίες «βόμβα» είναι μια απόδοση του 5-6.00 και πάει λέγοντας.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.net, θα μπορέσεις να βρεις αναλυτικά…


 

➤ Ποια στοιχήματα αποκαλούνται “μπόμπες”

➤ Στρατηγική για να έχεις μεγάλη επιτυχία, επιλέγοντας τέτοιες αγορές

Παίξε Νόμιμα
21+ MGA

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις*


Μπόμπες στοίχημα εκπλήξεις

Οι στοιχηματικές «βόμβες» είναι ουσιαστικά είτε η νίκη ενός αουτσάιντερ, είτε διάφορα ειδικά στοιχήματα που πληρώνουν μεγάλες αποδόσεις. Αγορές όπως το ακριβές σκορ, το πρώτος παίχτης που θα σκοράρει κ.α. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους παίχτες διότι μπορείς με μικρό κεφάλαιο να αποκομίσεις μεγάλο κέρδος, αλλά θεωρούνται κατάλληλα μόνο για περιστασιακό παιχνίδι που δεν απαιτεί διάβασμα και δεν στοχεύει σε μακροχρόνιο κέρδος. Είναι τα λεγόμενα fun bets στην λογική του… “κι αν σου κάτσει”.

Προφανώς και τέτοιου είδους στοιχήματα δεν ταιριάζουν σε παίχτες που θέλουν να κερδίσουν μακροχρόνια από το στοίχημα, μιας και οι εκπλήξεις δεν μπορούν να ελεγχθούν. Όπως όμως όλες οι στρατηγικές και οι τρόποι παιχνιδιού στο στοίχημα, έτσι και αυτός μπορεί να οδηγήσει σε κέρδος αν ο παίχτης που τον επιλέξει ασχοληθεί σοβαρά. Κι όταν λέμε σοβαρά, το παιχνίδι με μεγάλες αποδόσεις χρειάζεται ψυχολογία, αντοχή στο κεφάλαιο και συχνότητα επιτυχιών.

➥ Μένοντας μακριά από το ταμείο

Ποντάροντας σε μεγάλες αποδόσεις συστηματικά θα πρέπει να συμβιβαστείς με τον εαυτό σου ότι τις περισσότερες φορές θα μένεις το βράδυ μακριά από… το ταμείο. Αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκην κακό, αρκεί οι φορές που θα κερδίζεις να υπερκαλύπτουν τουλάχιστον την όποια χασούρα. Το παιχνίδι με τις εκπλήξεις έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Αυτό είναι ότι μπορείς πιο εύκολα να ανακαλύψεις τις αποδόσεις που πραγματικά αξίζουν. Αυτό συμβαίνει διότι πάντα ο μεγαλύτερος τζίρος πηγαίνει πάνω στα φαβορί, έτσι οι στοιχηματικές αναγκάζονται να αναπροσαρμόσουν τις αποδόσεις τους ρίχνοντας την απόδοση των φαβορί και ανεβάζοντας την απόδοση του αουτσάιντερ. Εκεί είναι που συνήθως ένα αουτσάιντερ αποκτά την στοιχηματική αξία και αξίζει πονταρίσματος.

Παίξε Νόμιμα
21+ MGA

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις*


Πως να βρω εκπλήξεις στο στοίχημα

Ένα από τα βασικά που πρέπει να προσέχεις είναι τα ντέρμπι είτε αυτά είναι τοπικά είτε όχι. Εκεί ο book πολλές φορές δεν λαμβάνει όσο θα έπρεπε υπόψιν του αυτά τα στοιχεία, στοιχεία όπως η κοινή έδρα ή τοπικού χαρακτήρα ντέρμπι με αντιπαλότητα. Σε αυτές τις περιπτώσεις το αουτσάιντερ αξίζει.

Μην «τσιμπάς» από τις μικρές αποδόσεις ομάδων που δεν παίζουν καλά ή έχουν σερί κακών αποτελεσμάτων και δίνονται ακράδαντα φαβορί είτε λόγω ονόματος είτε λόγω κάποιων «κλισέ» του στυλ «καίγεται για τη νίκη», «αν χάσει χάνεται» κ.α.

Επέλεξε τα αουτσάιντερ που σκοράρουν συχνά στα παιχνίδια τους ακόμα κι αν τελικά χάνουν. Φυσικά, μελετάς και τις επιδόσεις του φαβορί αντίστοιχα ή ψάχνεις για απουσίες που μπορεί να είναι κομβικές για το φαβορί

Αουτσάιντερ που μπαίνει στον αγώνα με αλλαγή προπονητή, δεν αλλάζει μόνο ψυχολογία, αλλά πολλές φορές και τακτικές και πρόσωπα. Οπότε έχει πάντα καλύτερες πιθανότητες.

Τα σερί είναι για να σπάνε, οπότε ομάδες με συνεχόμενες νίκες εντός που δίνονται σε μικρή απόδοση αξίζουν κόντρα σε μεγάλες αποδόσεις. Αρκεί βέβαια και το αουτσάιντερ να είναι αξιόπιστο

Παίξε Νόμιμα
21+ UKGC

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Η άποψη του Bethoven για το στοίχημα εκπλήξεις


➫ Υπομονή και αντοχή είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχεις σαν παίχτης για να παίζεις με τις εκπλήξεις.

Υπομονή και αντοχή όχι μόνο ψυχολογική γιατί οι ήττες θα ναι περισσότερες από τις νίκες, αλλά και αντοχή κάβας, ώστε να συνεχίσεις να παίζεις και να μην τα παρατήσεις μετά τα πρώτα «στραβά» αποτελέσματα.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο και σίγουρα είναι πιο δύσκολο από όσο φαίνεται καθώς θέλει μεγάλη πειθαρχία.

Η χρήση του cash out σε τέτοια πονταρίσματα μπορεί να αποβεί σωτήρια οπότε να πάντα να το έχεις υπόψιν σου και να το χρησιμοποιείς όταν χρειάζεται.


Νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(277 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(233 Ψήφοι)
Bet365-320x200
Βαθμ. Χρηστών
8.5/10
Βαθμολόγησε
(281 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(247 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.0/10
Βαθμολόγησε
(193 Ψήφοι)
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(199 Ψήφοι)
Novibet_new_logo_200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.4/10
Βαθμολόγησε
(268 Ψήφοι)
sportingbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(192 Ψήφοι)
betshop bonus εγγραφης
Βαθμ. Χρηστών
7.6/10
Βαθμολόγησε
(193 Ψήφοι)
goalbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
6.2/10
Βαθμολόγησε
(160 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
6.9/10
Βαθμολόγησε
(161 Ψήφοι)
Vistabet-new-logo-200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(159 Ψήφοι)
championsbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
5.6/10
Βαθμολόγησε
(169 Ψήφοι)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!
Διαβαστε επισης

Playoff Superleague 2021

Μετά την περσινή του επιτυχία, το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League Interwetten θα συνεχίσει και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Viva Wallet

Μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών είναι η Viva Wallet. Στην ελληνική αγορά, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα Τέννις – Πως παίζεται

Μια από τις ολοένα και πιο δημοφιλείς αγορές τα τελευταία χρόνια είναι και το στοιχημα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

Προγνωστικά Στοιχήματος Προσφορές* Στοιχήματος Τζίροι & Στατιστικά