COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Αργύρης Παγαρτάνης

Αργύρης Παγαρτάνης
Bets
0
Open
0
Won
0
Lost
0
Push
0
Stakes
0
+ / -
0
Yield
0%

Δεν λογαριάζει το “ειδικό βάρος”…

Δεν λογαριάζει το “ειδικό βάρος”…

Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές σήμερα στη στήλη, από Ινδία μέχρι Μαρόκο και από Μπαχρέιν μέχρι Τουρκία.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Τουρκία. Ειλικρινά δεν υπάρχουν πολλά για να πω εδώ. Στα μάτια μου η απόδοση του άσου κυμαίνεται από την «δικαιοσύνη» στην «ευκαιρία». Η Σίβας δεν είναι τέρας αποτελεσματικότητας εντός, αλλά παραμένει αήττητη (1-3-0) κι αντίστοιχα η Ρίζε έχει πάρει εκτός μόνο έναν βαθμό, σε ματς «ειδικών συνθηκών» στην Καισάρεια. Είναι ευκαιρία για την Σίβας να «χτίσει» και ψυχολογικά μετά τη νίκη που έκανε στην έδρα της Μπεσίκτας πριν τη διακοπή.

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ – ΚΡΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

Ρωσία. Θα το δούμε αν το πρόβλημα της Σπαρτάκ ήταν στον πάγκο και όχι στον αγωνιστικό χώρο. Προς το παρόν, όμως, ποντάρω ότι η παρουσία του Κόνονοφ για πρώτη φορά στον πάγκο θα φιλοτιμήσει τους παίκτες να κάνουν μια νίκη απέναντι σε βατό αντίπαλο. Η απόδοση που δίνεται μοιάζει «αναγκαστική» για τον μπουκ. Τι να δώσει, δηλαδή, 1,40 στον άσο μ’ αυτό το εντός έδρας ρεκόρ που έχει η Σπαρτάκ; Κι όμως, αν βγάλεις έξω τα όσα έχουν συμβεί, τόσο «πρέπει» να δίνει. Στο -0,75 το στοίχημά μου για να ανέβει η απόδοση, για να πληρωθώ όλο το ποσό ζητάω νίκη με δύο γκολ και πάνω.

ΜΟΧΟΥΝ ΜΠΑΓΚΑΝ – ΤΣΟΡΤΣΙΛ ΜΠΡΑΔΕΡΣ

Ινδία. Αυτό κι αν είναι μάχη μεταξύ δύο κόσμων… Η Μοχούν Μπαγκάν από την Κολκάτα (έτσι λένε εδώ και χρόνια οι Ινδοί την Καλκούτα…) της ανατολικής Βεγγάλης είναι η πιο ιστορική ομάδα της Ινδίας, με έτος ίδρυσης παρακαλώ το μακρινό 1889! Η Τσόρτσιλ Μπράδερς εκπροσωπεί τη Γκόα, έναν πρώην πορτογαλικό θύλακα στο μέσο της δυτικής ακτής της Ινδίας, με πλειοψηφία χριστιανικού πληθυσμού, ελέγχεται δε από την οικογένεια Τσόρτσιλ από την ίδρυσή της (το 1988). Μπόλικος φανατισμός στις μάχες μεταξύ τους, σημαίνει παραπάνω από τρεις βαθμούς η νίκη, ποντάρω σε ανοιχτό ματς και γκολ εκατέρωθεν.

ΚΑΪΡΟΥΑΝ – ΜΠΕΝ ΓΚΕΡΝΤΑΝΕ

Τυνησία. Κι εδώ μοιάζει το σετ αποδόσεων να έχει «κοπεί» με βάση τη βαθμολογία και μόνο και δεν λαμβάνει υπ’ όψιν του το «ειδικό βάρος» των ομάδων. Η Καϊρουάν δεν είναι και καμιά ομαδάρα με πλήθος τίτλων, αλλά «μετράει» πολύ περισσότερο από την φιλοξενούμενη, διαθέτει πιο ποιοτικούς παίκτες, αλλά προέρχεται από δύο οριακές ήττες πριν τη διακοπή, που κόψανε τη φόρα του νέου της προπονητή. Αξίζει να ποντάρουμε ότι δεν θα είναι για τρίτη συνεχόμενη φορά τόσο άτυχη, απέναντι σε μια ομάδα που μοιάζει να έχει πάρει περισσότερα απ’ αυτά που δικαιούται μέχρι στιγμής.

ΜΟΥΛΟΥΝΤΙΑ ΟΥΤΖΑ – ΜΟΓΚΡΕΜΠ ΤΕΤΟΥΑΝ

Μαρόκο. Η Ούτζα είναι μια πόλη στις βορειοανατολικές εσχατιές του Μαρόκου, στα σύνορα με την Αλγερία, σκαρφαλωμένη πάνω στα βουνά του Ριφ και κατοικούμενη από Βέρβερους, οι οποίοι δεν είναι και τόσο φιλικοί στο καθεστώς… Η Μουλουντία εκμεταλλεύθηκε την έδρα της για να πάρει το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας πέρυσι, αλλά φέτος της το ξεκόψανε να παίξει Α’ Εθνική στην έδρα της κι ορίσανε τα παιχνίδια της στη Φες, πολλά χιλιόμετρα μακριά. Η Μογκρέμπ Τετουάν, με μακρά και παραδοσιακή σχέση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι σαφώς πιο ποιοτική και της δίνω προβάδισμα τουλάχιστον να μην χάσει σε ουδέτερο γήπεδο στην ουσία.

ΠΑΦΟΣ – ΕΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Κύπρος. Για σταθείτε λίγο: Ρεκόρ εντός έδρας Πάφου 0-2-2. Ρεκόρ εκτός έδρας Παραλίμνι 0-0-5. Πόθεν προκύπτει τόσος φαβοριτισμός για την Πάφο; Θα μου πεις, στο περασμένο εντός έδρας κράτησε στο 0-0 ολόκληρο ΑΠΟΕΛ και στο κάτω-κάτω το Παραλίμνι έχει όλο ήττες. Αλλά ποιες έδρες έχει «βγάλει» το Παραλίμνι; Απόλλων, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, τους τρεις πρωτοπόρους, την ιστορική Ομόνοια (έχασε 1-0 οριακά) και τη Δόξα Κατωκοπιάς, από την οποία έχασε επίσης οριακά 2-1 με γκολ στο 90’. Όσο κι αν πάει κόντρα στους αριθμούς στηρίζω το Παραλίμνι να μην χάσει, κι ας παίζει ακόμα με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο.

ΑΛ ΝΑΤΖΜΑ – ΑΛ ΧΙΝΤ

Μπαχρέιν. Η Αλ Νάτζμα έχει σκοράρει σε όλα πλην δύο τα φετινά ματς της για όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτως έδρας. Τα που δεν το κατάφερε ήταν εναντίον των δύο «μεγάλων» της χώρας, της Αλ Ρίφα και της Μουχάρακ (0-1 και 0-2 αντίστοιχα), όπου πάντως τις ευκαιρίες της τις είχε. Η Αλ Χιντ έχει καλύτερο «ρεκόρ», μόνο με την Ιστ Ρίφα έμεινε στο 0-0, σε ματς όπου έχασε και πέναλτι. Πρόκειται για δύο ομάδες που στηρίζονται στην επίθεσή τους για να πάρουν κάτι από τους αγώνες τους, ποντάρω ότι θα συνεχίσουν έτσι.

ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΛΟΥΜΠΙΝ – ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Πολωνία. Ο Ολλανδός προπονητής της Ζαγκλεμπιέ Βαν Ντάελ ξέρει ότι αυτό το ματς είναι μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες να μείνει στον πάγκο. Υπηρεσιακός ων (αντικατέστησε τον Λεβαντόφσκι πριν σχεδόν ένα μήνα), δεν έχει νίκη ακόμα, αν και στο τελευταίο του το πάλεψε στην Κρακοβία με τη Βίσλα και η ομάδα του ηττήθηκε 3-2 με γκολ στο 90’. Η Λέγκια έχει κι αυτή εκνευρισμό, αφού ηττήθηκε από την Πογκόν πριν τη διακοπή και χάλασε το σερί δέκα αήττητων ματς. Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες.

ΑΛ ΙΤΙΧΑΝΤ – ΤΑΛΑΕΑ ΕΛ ΓΚΕΪΣ

Αίγυπτος. Μια ήττα έχει όλη κι όλη εντός έδρας η Αλ Ιτιχάντ από την Αλεξάνδρεια, όμως αυτή έγινε στο τελευταίο της ματς, από τη Νογκούμ με 2-0. Βεβαίως το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα, αλλά η μαυρομύτα γράφει. Την Τρίτη η ομάδα έκανε πολύ έξυπνη εμφάνιση και νίκησε εκτός της ΕΝΠΙ με 1-0, με τον προπονητή Χελμί Τουλάν να χρησιμοποιεί για πρώτη φορά το σύστημα 4-1-4-1. Θα το εφαρμόσει και σήμερα. Η Ελ Γκεϊς είναι ομάδα με σχετική ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά εκτός έδρας δεν αισθάνεται καλά, ειδικά όταν απομακρύνεται από το Κάιρο. Πάμε με το dnb των γηπεδούχων.

ΟΦΗ – ΑΡΗΣ

Πρεμιέρα Παντελίδη στον πάγκο του Αρη, ο συμπαθέστατος Σάββας έχει χτίσει μια παράδοση τα τελευταία χρόνια να μην χάνει στις πρεμιέρες του. Το θέμα είναι πώς θα το καταφέρει, με γκολ ή χωρίς; Ο ΟΦΗ σπρώχνεται από τον κόσμο του στο Ηράκλειο, ο Άρης είναι καλός μπροστά και το Over 1,75 (δηλαδή στα δύο γκολ πληρωνόμαστε, έστω και το μισό) από τα πιο δίκαια χάντικαπ που μπορείς να βρεις.

Οι προτάσεις του Α. Παγαρτάνη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι