13
text-of-logo

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν

Το Bet-hoven έχει φροντίσει να φτιάξει ένα πολύ δυνατό line up με τίπστερς από την Ελλάδα, προκειμένου να σας προσφέρει τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν. Καθημερινά, μέσω των blogs των ειδικών, μπορείτε να διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες και προτάσεις για τα παιχνίδια της ημέρας.

Εδώ θα βρείτε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν για ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά και για τα υπόλοιπα «δευτερεύοντα» αθλήματα όταν εντοπιστούν οι ευκαιρίες, προκειμένου να γνωρίζετε τα πάντα πριν ρίξετε το δελτίο σας.

Άλκης Τσαβδαράς
Open: (0)
27/09/2020 - 02:16
Το κερασάκι στην τούρτα περιμέναμε από την Κολωνία. Μαντάρα τα έκανε, παρ’ ότι είχε δύο […]
Κώστας Εξαδάκτυλος
Open: (3)
28/09/2020 - 10:41
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Εξαιρετική η χθεσινή μέρα για την στήλη. Ο Λουίς […]
Λάμπρος Λυριτζής
Open: (1)
28/09/2020 - 09:36
Η πεποίθησή μου είναι ότι η Γιουβέντους θα είχε κάνει την ανατροπή αν δεν είχε […]
Δημήτρης Γρηγορόπουλος
Open: (0)
27/09/2020 - 11:24
Την καλημέρα μου σε όλους! Δεν μας βγήκε το… άνοιγμα που επιχειρήσαμε χθες, αλλά παράπονο […]
Μάνος Κασσωτάκης
Open: (0)
27/09/2020 - 13:34
Kαλησπέρα σας. Τα «ζαχαρωτά» νίκησαν μέσα στο Λονδίνο την Πάλας, η Έβερτον προηγήθηκε στο 10’, […]
Νίκος Καπίρης
Open: (1)
28/09/2020 - 03:39
To Ρολάν Γκαρός είναι το τρίτο και τελευταίο Γκραν Σλαμ της σεζόν και από την […]
Δημήτρης Σιώρης
Open: (0)
27/09/2020 - 06:35
Καλημέρα σε όλους. Η Ναγκόγια έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα χθες και οδήγησε την στήλη… στο […]
Κώστας Μητσέας
Open: (0)
27/09/2020 - 10:24
Στο Ηράκλειο, αναμετρούνται δύο ενδιαφέρουσες ομάδες της Super League, που έχουν θέσει ως πρωταρχικό στόχο […]
Θοδωρής Λεοντίου
Open: (0)
27/09/2020 - 11:11
Το καθυστέρησα όσο μπορούσα το πρωινό κείμενο, μήπως και βγουν τα ειδικά παιχτών που ήθελα, […]

Άλκης Τσαβδαράς, Δημήτρης Γρηγορόπουλος, Λάμπρος Λυριτζής, Μάνος Κασσωτάκης, Κώστας Εξαδάκτυλος, Κώστας Μητσέας, Θοδωρής Λεοντίου, Δημήτρης Σιώρης και Νίκος Καπίρης συνθέτουν την πιο δυνατή ομάδα που θα βρείτε εκεί έξω, για να μην… μείνετε αδιάβαστοι στα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εδώ στο Bet-hoven έχουμε μια φιλοσοφία και την τηρούμε μέχρι κεραίας! Τα προγνωστικά στοιχήματος που «παίζουν» στην ιστοσελίδα μας δεν είναι… προτάσεις στο πόδι. Για το λόγο αυτό, μπορούμε να εγγυηθούμε για την δουλειά των τίπστερς μας. Όλα τα προγνωστικά που θα βρείτε στα blogs τους είναι μελετημένα προσεκτικά. Έχουν «σκαναριστεί» όλες εκείνες οι παράμετροι που οφείλεται να φιλτραρτιστούν, προτού φτάσουν σε εσάς.

Είναι σημαντικό εδώ ο αναγνώστης να θυμάται πως όλα τα προτεινόμενα σημεία που θα βρείτε στο www.bet-hoven.net είναι πρώτιστα το παιχνίδι των tipsters μας. Εδώ δεν θα βρείτε bets απλά και μόνο για τις εντυπώσεις. Πρώτα από όλα είναι παίκτες οι ίδιοι που τα προτείνουν, επομένως δεν υπάρχει κανένα κέρδος στις πλάτες του αναγνώστη. Κοινώς όταν χάνετε εσείς, χάνουμε και εμείς…

Παρόλα αυτά, ο κάθε ένας από εσάς ξεχωριστά οφείλει να περνάει από τον δικό του έλεγχο τα όσα διαβάζει. Η αλήθεια είναι πως στη σημερινή εποχή υπάρχουν δεκάδες sites, πολλά έντυπα και άλλες τόσες εκπομπές που ασχολούνται με τα προγνωστικά στοιχήματος. Για το λόγο αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καταλήξετε μόνοι σας στους συντάκτες που εμπιστεύεστε. Συγκρίνετε τη δουλειά τους, δείτε τα αποτελέσματα τους και μην ακολουθείτε τυφλά. Πάρτε ένα… μπούσουλα και ακολουθείστε το ένστικτο σας. Μπορείτε να διαβάσετε ποιο αναλυτικά ΕΔΩ πως θα βρείτε τους καλύτερους tipsters.

Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Μια σημαντική διευκρίνιση που οφείλουμε να κάνουμε για τα πάμε στοίχημα προγνωστικά που προτείνουν οι τίπστερς μας, είναι πως τους βάζουμε κάποια στάνταρτς που ακολουθούν πιστά στα πονταρίσματα τους. Για παράδειγμα, η χαμηλότερη απόδοση που θα βρείτε από τους bloggers στα προγνωστικά στοιχήματος είναι το 1.70, ενώ τα fun bets είναι περιορισμένα, καθώς στόχος μας πέραν της διασκέδασης είναι και το κέρδος. Παράλληλα, έχουμε φροντίσει προκειμένου τα stakes στα πάμε στοίχημα προγνωστικά να είναι για όλα τα πορτοφόλια.

Το έχουμε πει εξάλλου, πως οι τιπστερς όσα προτείνουν, τα ποντάρουν κιόλας.

Γιατι σας λέμε όλα τα παραπάνω; Γιατί θέλουμε να γίνει κατανοητό πως τα πάμε στοίχημα προγνωστικά που διαβάζετε στο Bet-hoven είναι προϊόν μελέτης και προσεκτικής επιλογής. Δεν προτείνουμε, απλά για να προτείνουμε κάτι. «Σκανάρουμε», επιλέγουμε και παίζουμε!

Δωρεάν προβλέψεις στοιχημάτος: Ποιες αξίζουν;

Όπως τονίσαμε και παραπάνω, οι τίπτσερς τους οποίους εμπιστεύεστε και ακολουθείτε, θα πρέπει να φιλτράρονται από εσάς τους ίδιους. Με λίγα λόγια να τους αξιολογείται προτού κατασταλάξετε να ποντάρετε στις δωρεάν προβλέψεις στοιχήματος που σας προτείνουν. Είναι αυτονόητο δε, πως δεν μιλάμε για αξιολόγηση… άρπα – κόλλα. Αλλά για μια πιο μακροπρόθεσμη διαδικασία, όπου μέσα από τη δουλειά και τη μεθοδικότητα τους, να καταλήγετε στο αν αξίζει, ή όχι να τους ακολουθήσετε.

Παρακάτω, θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν πιο απλά και κατανοητά να αναλύσουμε τα σημεία τα οποία πρέπει να προσέξετε όταν διαλέγετε ποιανού τις δωρεάν προβλέψεις στοιχήματος θα εμπιστευτείτε.

Πόσο καλός είναι ο τίπστερ; Στην εποχή των τάσεων και του hype είναι κατανοητό πως είναι πολλοί εκείνοι που εκμεταλλεύονται την παροδική τους επιτυχία και κάνουν όνομα στην πιάτσα. Αυτό όμως που εσείς οφείλεται να κάνετε είναι να παρακολουθείτε τη δουλειά τους σε βάθος χρόνου. Έχουν αρχείο με τις επιδόσεις τους στα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος; Κι αν ναι, αυτό έχει θετικό συντελεστή;

Ποια είναι η περίοδος που «φορμάρονται» και αξίζει να πάτε με τα προγνωστικά στοιχήματος που προτείνουν; Έχουν έφεση στα προγνωστικά ποδοσφαίρου, ή στα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ; Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις βασικές παραμέτρους που χρίζουν μελέτης…

Ταιριάζουν τα παικτικά σας στίλ; Εξίσου σημαντική παράμετρος που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν ακολουθήσετε έναν τίπστερ. Προφανώς για να κρατήσετε τις δωρεάν προβλέψεις στοιχήματος που σας προτείνει θα πρέπει να μπορείτε να τα υποστηρίξετε. Να παίζει για παράδειγμα σε αποδόσεις, οι οποίες θεωρείτε πως έχουν value. Όπως επίσης να ασχολείται με πρωταθλήματα, διοργανώσεις και στοιχήματα που και σε εσάς τους ίδιους αρέσει να παίζετε.

Με πιο απλά λόγια, θα πρέπει να γνωρίζετε αν ο τίπστερ και οι δωρεάν προβλέψεις στοιχήματος που προτείνει απευθύνονται στο δικό σας… πορτοφόλι. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να κάνετε υπέρβαση με υψηλότερα πονταρίσματα και να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας.

Έχετε ποικιλία στις επιλογές σας; Είναι ξεκάθαρο πως ακολουθώντας έναν μόνο, ή δύο τίπστερς δεν θα γίνεται… σοφότεροι αναφορικά με τις δωρεάν προβλέψεις στοιχήματος. Είναι κατανοητό πως όσο περισσότερους ακολουθείτε, τόσο μεγαλύτερη είναι και η στοιχηματική ποικιλία που έχετε στα χέρια σας για να «φτιάξετε» τα πονταρίσματα σας. Ένας καλός αριθμός για να έχετε «τίμιο» χαρτοφυλάκιο και να μπορείτε να το ακολουθήσετε, είναι πέντε τίπστερς για δωρεάν προβλέψεις στοιχήματος.

Στην ιδανική περίπτωση ωστόσο, θα πρέπει όλοι τους να είναι συντάκτες διαφορετικών πρωταθλημάτων. Έτσι, δεν θα συμπίπτουν οι επιλογές τους, αφού κάτι τέτοιο για τους παίκτες είναι… δίκοπο μαχαίρι. Ειδικά τις περιόδους που που αμφότεροι είναι εξαιρετικά φορμαρισμένοι, ή διανύουν «κακό φεγγάρι». Αντιθέτως, εάν στο χαρτοφυλάκιο σας έχετε αρκετούς τίπστερς με διαφορετικό στίλ, τότε η πιθανότητα να καταλήξετε σε ζημία είναι σαφώς μικρότερη.

Καλύτερες στοιχηματικές για προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι, δίπλα σε κάθε δωρεάν προγνωστικό υπάρχουν η απόδοση και η νόμιμη στοιχηματική που την βρήκαμε. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως είστε υποχρεωμένοι να μας ακολουθήσετε «τυφλά» στην επιλογή μας. Ο καθένας από εμάς επιλέγει την ιστοσελίδα που θα ποντάρει ανάλογα με τα δικά του κριτήρια. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Bet-hoven έχει κάνει τη δική της… έρευνα αγοράς. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στοιχηματικές για να παίξετε προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν όπως έχουν προκύψει από τις δικές μας αξιολογήσεις και τη βαθμολογία των επισκεπτών μας.

Βαθμ. Χρηστών
8.9/10
Βαθμολόγησε
(214 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
8.2/10
Βαθμολόγησε
(183 Ψήφοι)
Bet365-320x200
Βαθμ. Χρηστών
9.2/10
Βαθμολόγησε
(219 Ψήφοι)
bwin 700x350
Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(200 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.2/10
Βαθμολόγησε
(166 Ψήφοι)
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
Βαθμ. Χρηστών
8.2/10
Βαθμολόγησε
(175 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(192 Ψήφοι)
sportingbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(173 Ψήφοι)
betshop bonus εγγραφης
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(174 Ψήφοι)
goalbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
6.2/10
Βαθμολόγησε
(134 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(144 Ψήφοι)
vistabet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.4/10
Βαθμολόγησε
(141 Ψήφοι)
championsbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
5.7/10
Βαθμολόγησε
(144 Ψήφοι)