COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Κώστας Μητσέας

Κώστας Μητσέας
Bets
0
Open
0
Won
0
Lost
0
Push
0
Stakes
0
+ / -
0
Yield
0%

Διπλό για να… γουστΑΡΗΣ

Διπλό για να… γουστΑΡΗΣ

Μετά και το χθεσινό κάζο από την Ατλέτικο, θα κάνουμε στροφή στην ελληνική Super League και το εξ αναβολής ματς της ημέρας.

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ

Παιχνίδι για την 6η αγωνιστική, που είχε αναβληθεί για τον γνωστό λόγο των κρουσμάτων κορωνοϊού. Η Λάρισα, στο ντεμπούτο του Γιάννη Τάτση στον πάγκο, έφερε ένα «σβηστό» 0-0 με τον Ατρόμητο, που την άφησε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη στο γήπεδό της (0-2-1). «Άχρωμη» επιθετικά, δεν πιέστηκε ιδιαίτερα για να κρίνουμε την αμυντική της προσπάθεια, παρ’ όλα αυτά η ιστορία έγραψε πως διατήρησε την εστία της απαραβίαστη για πρώτο ματς έπειτα από 4 σερί παραβιάσεις της εστία της. Γενικά δεν έχει πείσει με τις φετινές της εμφανίσεις και φυσιολογικά βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Εκτός του σημερινού αγώνα ο στόπερ Μιχαήλ, ο χαφ Μιλοσάβλιεβιτς και ο φορ Γιουνές, όλοι αποκόμισαν προβλήματα στο προηγούμενο ματς.

Ο Άρης δήλωσε «απών» στο ραντεβού με τον Ολυμπιακό για τη μάχη τη κορυφής της βαθμολογίας. Μπέρδεψε την ομάδα η απόφαση του κόουτς Μάντζιου για αλλαγή συστήματος (προτίμησε το 4-3-3 για να «κολλήσει» πάνω σε αυτό του Ολυμπιακού), δεν είναι τυχαίο πως βρήκε το γκολ ελάχιστα λεπτά μετά τη μετατροπή στο γνώριμό του σχηματισμό. Ακόμα κι έτσι έδειξε πως το 6-1-0 που «έτρεχε» μέχρι τότε ήταν περισσότερο θέμα προγράμματος, καθώς δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει την υπέρβαση, όπως ονειρεύονταν οι φίλοι του τις τελευταίες εβδομάδες. Πάντως, αν έχουμε κάτι να του αναγνωρίσουμε είναι η αντίδραση που έβγαλε μετά από κάθε κακό αποτέλεσμα που έφερε φέτος. Έχουμε και λέμε, τον αποκλεισμό στην Ευρώπη ακολούθησε το διπλό στον Βόλο, ενώ μετά τη μοναδική γκέλα στο πρωτάθλημα μέχρι την ήττα από τον Ολυμπιακό, το 2-2 με τον ΠΑΣ, «άλωσε» το «ΟΑΚΑ» κερδίζοντας 1-0 τον Παναθηναϊκό. Πλήγμα η απουσία του πολύ καλού χαφ Τζέγκο, καλύπτεται η απουσία του αμυντικού Μπεναλουάν.

Καθαρά αγωνιστικά οι δύο ομάδες είναι «η μέρα με τη νύχτα». Ο κόουτς Μάντζιος θα κόψει τα πειράματα σήμερα και θα επαναφέρει από την αρχή τη συνταγή της επιτυχίας, αναμένουμε την αντίδραση του Άρη και ευελπιστούμε να τριτώσει το σερί που αναφέραμε με τις εκτός έδρας νίκες μετά από ατυχές αποτέλεσμα.

Οι προτάσεις του Κ. Μητσέα στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι