Blogger: Δημήτρης Σιώρης

Υπάρχει αξία στο 2.70

Καλημέρα σε όλους! Την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με τη Β’ κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας η Αλ Αχλί έχασε 4-1 με ανατροπή. Μόλις βγήκαν όμως οι αποδόσεις για τον αυριανό αγώνα Οχόντ – Αλ Τζαμπαλέιν και εκτιμώ ότι υπάρχει αξία.
Η Οχόντ ξεκίνησε άσχημα και όπως όλα δείχνουν χάθηκε το… τρένο της ανόδου με τη διαφορά από την προνομιούχο τετράδα στο -12. Στη μεταγραφική περίοδο όμως του Ιανουαρίου άλλαξε τα πάντα με στόχο να αντιστρέψει την κατάσταση. Ήρθαν ο Αργεντινός επιθετικός Ζελάγια, ο Ρουμάνος μέσος Ράουτα, ο Γερμανός εξτρέμ Οφόσου και ο Ολλανδός μέσος Ελ Τζεμπίλ. Για την ώρα η ενίσχυση δείχνει να πιάνει τόπο φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές νίκες.
Η Αλ Τζαμπαλέιν είναι από τις μεγάλες απογοητεύσεις της φετινής χρονιάς. Δεν τα κατάφερε στα ντέρμπι με Αλ Αχλί και Αλ Φαϊσαλί γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες και πλέον αν δεν σοβαρευτεί θα μπει σε μπελάδες με την παραμονή. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει απολογισμό 0-1-4 έχοντας σκοράρει μόλις δύο τέρματα.
Το σετ των αποδόσεων άνοιξε ισορροπημένο. Με βάση τα αγωνιστικά νέα των δύο ομάδων και τη φόρμα βρίσκω αξία στη νίκη της Οχόντ στο 2.70. Δεν περιμένω από την Αλ Τζαμπαλέιν να αποτελέσει εύκολο αντίπαλο, όμως είναι «βαριά» άρρωστη.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.