«Παιχνίδι» με τους φιλοξενούμενους

Με δύο αναμετρήσεις από την Πρέμιερ Λιγκ θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα μετά το χαμένο παρολί της Παρασκευής.
Ξεκινάμε με το Γουλβς – Τσέλσι. Οι «μπλε» του Λονδίνου ξαναέφεραν στη θέση του προπονητή τον Φρανκ Λάμπαρντ, ελπίζοντας ότι αυτήν τη φορά θα έχει καλύτερο μέλλον μαζί του. Είναι αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, άλλωστε ήταν είδωλο όσο ήταν ποδοσφαιριστής της. Έχει στα χέρια του καλύτερο ρόστερ σε σχέση με την πρώτη του θητεία, καλείται να το εκμεταλλευτεί. Σε 4 μέρες, οι Λονδρέζοι παίζουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στόχος τους είναι να βρίσκονται στο καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο. Επίσης, θέλουν βαθμούς και στο πρωτάθλημα, ώστε να μαζέψουν τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Η γηπεδούχος έχει μία νίκη στα 7 πιο πρόσφατα (1-2-4), είναι στο «+1» από τον υποβιβασμό και γενικά δεν βρίσκεται σε θέση για να κοντράρει την Τσέλσι. Γι’ αυτό και το διπλό έχει πάρει την κατιούσα, οπότε «κολλάμε» και το Over 1.5 για να μεγαλώσει η απόδοση.
Ολοκληρώνουμε με το Μπρέντφορντ – Νιούκαστλ. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετράει 4 σερί νίκες, παραμένοντας σταθερά σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Σημαντική η απουσία του τραυματία Αλμιρόν (ΜΕ, 25/11), ωστόσο υπάρχει υλικό στο ρόστερ. Μάλιστα, στο προηγούμενο ματς ήταν «καταιγιστική» απέναντι στη Γουέστ Χαμ, την οποία «διέλυσε» με 5-1 εκτός έδρας. Η γηπεδούχος είναι «σκληρό καρύδι», στηρίζεται στην έδρα της, θα πάει το ματς στη δύναμη. Παρόλα αυτά, το μομέντουμ βρίσκεται με την πλευρά της Νιούκαστλ, με το διπλό να πλασάρεται σε δελεαστική απόδοση.