ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εκπλήξεις* στη Stoiximan συνεχίζονται!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «200FS»
  • ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 200 ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Μάνος Κασσωτάκης

Μάνος Κασσωτάκης
Bets
11
Open
0
Won
3
Lost
8
Push
0
Stakes
110
+ / -
-41.8
Yield
-38%

Η μεγάλη –διπλή- ευκαιρία των Ουαλών

Η μεγάλη –διπλή- ευκαιρία των Ουαλών

Kαλημέρα σας. To Οver 6.5 κόρνερ της Σέλτικ στο 1.88 ήρθε στο 61’ του Σεντ Τζόνστον-Σέλτικ 0-2 την Κυριακή, ακόμα ένα ταμείο για τη στήλη, το εντυπωσιακό είναι ότι η Σέλτικ έμεινε στα 7 κόρνερ σε εκείνο το ματς!

Πάμε Αγγλία για τον επαναληπτικό κυπέλλο Νιούπορτ-Μίντλεσμπρο. Η «Μπόρο» είναι το φαβορί απέναντι σε μια ομάδα που είναι δύο κατηγορίες πιο κάτω όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Αυτό θα είναι το δεύτερο από τα 4 ματς που θα δώσει σε 12 μέρες η «Μπόρο» φυσικά η Τσάμπιονσιπ είναι προτεραιότητα κι όχι το κύπελλο, ειδικά μετά την κλήρωση που φέρνει αντίπαλο στον επόμενο γύρο τη Μάντσεστερ Σίτι. Ουσιαστικά αν περάσει η «Μπόρο» θα αποκλειστεί -λογικά- από τη Σίτι σε ένα ματς που θα προσπαθήσει να αποφύγει διασυρμό, ένα ματς παραπάνω, ακόμα ένα ροτέισον σε ήδη φορτωμένο πρόγραμμα.

Ο τεχνικός της «Μπόρο» Τόνι Πιούλις, που είναι Ουαλός και θα αντιμετωπίσει την ομάδα της γεννέτειρας του (κατάγεται από το Νιούπορτ) δήλωσε ότι το κύπελλο Αγγλίας είναι το κορυφαίο κύπελλο του κόσμου γι αυτόν, αλλά δυστυχώς το ματς πέφτει ανάμεσα σε κρίσιμα ματς της Τσάμπιονσιπ.
Στον αντίποδα η Νιούπορτ ζει και αναπνέει για αυτό το ματς, έχει γίνει sold out, γι αυτήν είναι δέλεαρ η Μάντσεστερ Σίτι στον επόμενο γύρο και μεγάλο το οικονομικό όφελος, 180.000 λίρες το μπόνους πρόκρισης κι εξασφαλισμένες άλλες 250.000 λίρες αφού θα είναι τηλεοπτικό το ματς με τη Σίτι.
Έχει μια ψυχωμένη ομάδα, ισοφάρισε στο 90’ τη «Μπόρο» η ήττα της από τη Γκρίμσμπι το Σάββατο με 3-0 (ο τεχνικός της, Μάικλ Φλιν έκανε 5 αλλαγές), δείχνει ότι το μυαλό είναι στο κύπελλο, αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία της από όλες τις πλευρές. Μιλώντας για ευκαιρίες, πέρα από το δελεαστικό 1 DNB του 3.05 υπάρχει η διπλή ευκαιρία με το 1Χ στο 1.95, που αξίζει το ρίσκο και με το παραπάνω.

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι