PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Μάνος Κασσωτάκης

Μάνος Κασσωτάκης
Bets
253
Open
0
Won
110
Lost
138
Push
5
Stakes
2517
+ / -
-33.5
Yield
-1.33%

Zήτημα ενός γκολ;

Zήτημα ενός γκολ;

Kαλησπέρα σας. Λίβερπουλ-Μπέρνλι 0-1 την Πέμπτη, ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της Λίβερπουλ, από τον Απρίλιο του 2017, μετρούσε 68 ματς χωρίς ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ στην έδρα της. Περιμέναμε τη «συνηθισμένη ένταση» που είχαμε αναφέρει παραθέτοντας τα λόγια του Κλοπ, αποφύγαμε την παγίδα του άσου, τα 2-3 γκολ του 2.19 όμως χάθηκαν σαδιστικά, ειδικά όταν το σκορ άνοιξε στο 83’ με πέναλτι. 1-0 για πέμπτο σερί ματς της Μπέρνλι (2 νίκες, 3 ήττες) δεν περιμέναμε, το… πουλέν της στήλης φέτος μας κάνει πολλά νερά, μια συνέπεια στο N/G την έχει πάντως.

Το παιχνίδι αποδείχθηκε ότι ήταν ζήτημα ενός γκολ κι ίσως να συμβεί το ίδιο και στην αποψινή αναμέτρηση Άστον Βίλα-Νιούκαστλ. Η Βίλα έχει το προβάδισμα όμως η απόδοση του άσου δεν ικανοποιεί. Οι «Βίλανς» έρχονται από δύο σερί ήττες με 2-0 και 2-1 από τις ομάδες του Μάντσεστερ, δεν έχουν σημειώσει πάνω από ένα γκολ σε κανένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους, η Νιούκαστλ έχει χάσει τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της χωρίς να σκοράρει.

Η απουσία του ΜακΓκίν είναι σημαντική για τη Βίλα, έχει πάντως τον πρώτο λόγο απέναντι σε μια Νιούκαστλ που μετρά 7 ματς χωρίς νίκη στην Πρέμιερ. Το ματς δείχνει πολύ κλειστό, αν όντως κριθεί στο γκολ, το σκορ δε δείχνει να ανοίγει νωρίς. Το «γκολ μετά το 28» στο 2.35 είναι μεγάλος πειρασμός και δεν θα αντισταθούμε.

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι