ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εκπλήξεις* στη Stoiximan συνεχίζονται!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «200FS»
  • ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 200 ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Γιώργος Σιάφας

Γιώργος Σιάφας
Bets
0
Open
0
Won
0
Lost
0
Push
0
Stakes
0
+ / -
0
Yield
0%

Ματς για… ύπνο και για 3.10

Ματς για… ύπνο και για 3.10

Με δέκα παίκτες η Λεγανιές στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, ισοφαρίζεται σχεδόν πέντε λεπτά πριν το τέλος μόνο και μόνο για να ξανά πάρει προβάδισμα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και να μας χαλάσει την επιστροφή στα ταμεία. Ας είναι.

Επειδή η μέρα είναι αρκετά γεμάτη σήμερα, πάμε να δούμε κατευθείαν το παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθώ. Αυτό δεν είναι άλλο από το Μαρσέιγ – Μπορντό, σε ένα ματς που αναρωτιέμαι πως μπορούν οι δύο ομάδες να ξεκολλήσουν από το 0-0.

Πολλά τα προβλήματα στην γηπεδούχο, αγωνιστικά και εξω-αγωνιστικά, με την εικόνα της ομάδας να έχει προκαλέσει μεγάλο θυμό στις τάξεις των οπαδών οι οποίοι θα απουσιάζουν σήμερα από το “Βελοντρόμ” καθώς ο σύλλογος τιμωρήθηκε για την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με την Λιλ. Καμία σχέση με αυτό που έδειχνε πέρυσι η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά, ο οποίος θα πρέπει για ακόμη μία φορά να παρατάξει μια ενδεκάδα έχοντας πολλά προβλήματα. Αρχικά του λείπουν οι Παγιέ και Τοβάν για το δημιουργικό κομμάτι, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μπαλοτέλι, ενώ εκτός θα είναι και οι Λουίς Γκουστάβο – Στρόοτμαν που φέρνουν αλλαγές στο κομμάτι της άμυνας και του κέντρου.

Από την άλλη είναι μια ομάδα που δεν θα έχει βαρβάτες απουσίες εάν εξαιρέσουμε αυτήν του Καραμό, και μια ομάδα που μπορεί να μην χάνει αλλά δεν κερδίζει κιόλας. Βυθισμένο στην μετριότητα το σύνολο του Ερίκ Μπεντουέ και του συνεργάτη του, Ρικάρντο, με την προπονητική δυάδα να μην έχει καταφέρει να βρει λύσεις κυρίως στον επιθετικό τομέα. Χώρια ότι τα μεταξύ τους -στα πιο πρόσφατα- σπάνια αναδεικνύουν νικητή.

Συμπεριλαμβανομένων των από πάνω, είναι πολύ λογικό το Χ και αξίζει το ρίσκο.

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι