ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εκπλήξεις* στη Stoiximan συνεχίζονται!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «200FS»
  • ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 200 ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Στέφανος Μαρολαχάκης

Στέφανος Μαρολαχάκης
Bets
0
Open
0
Won
0
Lost
0
Push
0
Stakes
0
+ / -
0
Yield
0%

Τελευταία στροφή με… ευκαιρίες!

Τελευταία στροφή με… ευκαιρίες!

Με την τελευταία αγωνιστική του Basketball Champions League θα ασχοληθούμε σήμερα, όπου ως συνήθως σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης υπάρχουν πολλά παιχνίδια με χαρακτήρα τελικού και αρκετά μεταξύ ενδιαφερόμενων και αδιάφορων ομάδων.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν οι αγώνες των δύο πρώτων ομίλων, με την μοναδική ελληνική ομάδα που αγωνίζεται σήμερα, τον ΠΑΟΚ, να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Η Αβελίνο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς μετράει έξι συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις πληρώνοντας τις σημαντικές απουσίες με τις οποίες «ζει» εδώ και περίπου ένα μήνα. Μόλις χθες, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο Ντεμέτριους Νίκολς θα μείνει εκτός δράσης για άλλες 20 μέρες και θα χάσει και το Copa Italia. Η Αβελίνο πάντως, ενδιαφέρεται για το BCL, όπως αποδεικνύεται και από το γεγονός δεν έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Βίρτους, για να κρατήσει τους παίκτςε του φρέσκους. Η Βέντσπιλς από την άλλη, δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς με μια απλή νίκη της Λε Μαν επί της Ανβίλ τερματίζει στην 6η θέση και συνεχίζει στο FIBA Europe Cup. Το σετ των αποδόσεων είναι λανθασμένο κατά την γνώμη μου και το «διπλό» σε απόδοση 2.25 έχει μεγάλη στοιχηματική αξία.

Από τον όμιλο του ΠΑΟΚ θα ασχοληθούμε με τον αγώνα της Χαποέλ Χολόν με τη Ναντέρ, έναν αγώνα που μοιάζει με τελικό πρόκρισης, καθώς ο νικητής παίρνει και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Χολόν έχασε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια από την Τενερίφη και τη Βόννη, στα οποία είχε τη σημαντική απουσία του Κόρει Ουόλντεν, που σήμερα θα παίξει κανονικά. Η Ναντέρ δεν είναι κακή ομάδα, αλλά στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στα σουτ τριών πόντων. Πιστεύω ότι η έδρα θα παίξει μεγάλο ρόλο και οι Ισραηλινοί, θα μπορέσουν να πάρουν τη νίκη και κατά τα συνέπεια την πρόκριση στα πλέι οφ. Άσος με χάντικαπ 4.5 πόντων για να πλησιάσουμε τον διπλασιασμό.

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι