ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

  • ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΒΗΜΑ 1
  • ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΗΜΑ 2
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΗΜΑ 3

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Προγνωστικά Το DNB της ημέρας

Το DNB της ημέρας

-

Blogger: Θωμάς Δούκας

Θωμάς Δούκας
Bets
298
Open
0
Won
131
Lost
145
Push
17
Stakes
3383
+ / -
155.2
Yield
4.59%

Πορτογαλία, αλλά με… ξύλο

Πορτογαλία, αλλά με… ξύλο

Δεν ήθελε το Βέλγιο να πετύχει 2ο τέρμα στο χθεσινό ματς με τον Καναδά για να «γράψει» έστω void η επιλογή (Over 2 Βέλγιο). Βέβαια για να λέμε του… στραβού το δίκιο, πιο εφικτό ήταν να δεχθεί αυτή ένα γκολ από τους πολύ καλούς Καναδούς.

Στα σημερινά θα στηρίξω την Πορτογαλία (στον 8ο όμιλο), αλλά με… πλάγιο τρόπο. Βλέπω δεξιά και αριστερά να παίρνει ποντάρισμα είτε με γκολ είτε μόνη της, είτε με Ρονάλντο συνδυαστικά. «Πλέξιμο» θα επιχειρήσω και εγώ. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως έχει ψηλώσει πολύ, με τις διακρίσεις να έρχονται και η ποιότητα να ανεβαίνει διαρκώς. Μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στο Final-4 του Nations League, ωστόσο παραμένει δυνατή και μπορεί να φτάσει μακριά. Θα επιδιώξει την πρωτιά, ώστε να μην πέσει πάνω σε καμιά Βραζιλία (εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και στον 7ο όμιλο).

Το παιχνίδι σου καλύτερο! Εγγραφή
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Δεν προσφέρεται στα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου (7ο κατά σειρά), ωστόσο ας μην την ξεγράφουμε. Ποτέ δεν ξέρεις! Στα 9 τελευταία της παιχνίδια (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης) είχε απολογισμό 6-1-2. Οι ήττες οριακές (1-0 από Ισπανία, Ελβετία), το «Χ» στην Ισπανία (1-1), όλες οι νίκες με καθαρό σκορ (με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά).

Σήμερα αναμενόμενα θα έχει την κατοχή της μπάλας και θα στριμώξει από νωρίς την Γκάνα στα καρέ της. Βέβαια, οι Αφρικανοί έχουν ταχύτητα, αλλά και πολύ νεύρο. Αν δουν πως δεν μπορούν να πάρουν την μπάλα, θα εφαρμόσουν την τακτική με δυνατά μαρκαρίσματα και άτσαλα χτυπήματα. Ο άσος έχει προβάδισμα, λογικά θα γίνει με καθαρό σκορ, θα ρισκάρω και με δύο κάρτες των Γκανέζων.

Οι προτάσεις του Θωμά Δούκα στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι